Návrh koncepce obchodních jednotek pro nákupní centra v ČR a dalších evropských státech

Praha, Brno, Bratislava, Banská Bystrica, České Budějovice, Jihlava, Karlovy Vary, Liberec, Nitra, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Partizánské, Plzeň, Tábor, Trenčín, Žilina a další

2008 - 2010

 

Dynamicky se rozvíjející česká společnost zaměřená na prodej stylového oblečení požadovala návrh zcela nové maximálně universální koncepce pro budovanou síť a remodeling stávajících obchodních jednotek v ČR a dalších evropských zemích. Naší snahou bylo vytvořit nový dostatečně universální mobiliář prodejních stojanů a dalších doplňků, tak aby se vybavení jednotek pokud možno co nejvíce obešlo bez atypických prvků a vyhovělo všem náročným požadavkům provozovatelů nákupních středisek. Volbou vhodných materiálů, barevných akordů a velkoformátových fotografií jsme se pak pokusili maximálně podpořit vizuální komunikaci s cílovými skupinami zákazníků. Úspěšný výsledek by nebyl myslitelný bez úzkého sepětí s velmi kvalifikovanou výrobou, kdy bylo třeba mnohé části nejprve zhotovit pro testování ve vzorových prototypech. 

Autorské fotografie exotických přírodnin vytvořila Lenka a Jiří Krylovi, grafickou spolupráci na celém image poskytl Jaromír Pavelka - Studio Springpeace.